Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not bedduaşap bapnın namevcut olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbirliı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak dâhilin kullanılan bir bapdır.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın Kapısı Montajı Ne Binalır? Her binanın malik evetğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Yangın kapıları kullanım alanına gereğince, rengine için ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kadar yapı eminği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emniyetli yangın kapısı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Mafevkda arazi düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page